browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Friends in the park & Grandma Barb

Posted by on May 28, 2012

While Daddy worked at home on Friday we took a walk with our friends Caitlyn and Owen back to Van Vorst park. On the way we stopped for brownies and iced tea and then stayed at the park all the way through 2 feedings and 2 diaper changes. That’s a luxurious day around here!

And this weekend Grandma Barb agreed to spend Memorial Day with us! We’ve walked to the Farmer’s Market, around Liberty State Park and Ada stayed with Barb while Mama and Daddy had dinner out. So much fun!

3 Responses to Friends in the park & Grandma Barb

  1. Tibor Jukelevics

    We know these friends, we met them at the park on our visit.

    Lucky Grandma Barbara gets to be with Ada and gets to drink coffee at Basic. Thanks for giving the NewRents a break for some adult outing. Hugs and kisses Ada Grace for us too please. Looking forward to your visit.

    Well its almost 4 month that you have been NewRents, looking and doing great.

    All our love,

    JukiRents

  2. joco

    Drágáim mivan veletek nemhallok felőletek küldjetek fényképet Adárol és ad családról.és az új házatokról.belső,kilsö területről..bisztos jobblesz egy külön ház sok szobával és akkor a nagyszülők is ott tudnak lakni.hogy megy a fényképezés Eric elég pénz jönbe és akkor jobban élhettek.nekem is elég jolfizetnek a Németek otthon pedig ad négykerekűvel járok. daportálásér.sajnos nagyon rosszul megyek,de vettem egy háromkerekű guruló kocsit és így jobb ad járásom.betudom tenni az autóban mert könnyű.mennek los angelesbe a gyuri és a kisfia ugyhiszem kéthonapot lesznek ott esetleg talán tudtok találkozni az Ada és az kisfiú esetleg találkoznának.Apáddal mindig beszélek telefonon.Az élet gyorsanmegy én már 87 évees vagyk de még vezetem a hibrid kocsimat.nagyon sokk szeretettel gondolok Rátok sokk ouszival jocó.

  3. joco

    Drága gyerekek Tibi monta egy hete beszéltam vele telefonon,hogy mégmidig hidegvan ésnagy a hó nálatok, de majd mennek valamior május elején meglátogatni Adat és titeket .van munkátok erik monta hogy Te sokatfényképezel,ha egyszer tudsz küldjél a címemre valami fényképet amit Te csináltál.Tudom Jess a szülömamákkal foglalkozik.It mostmár jobb idők vannak és már kimegyek egy kicsit autózni és a erkéjen sétálgatok.ennivalóm van mert hoz a zsuzsi és én is főzök egy két kaját. Ada óvodában jár és ott bisztos sokat tanul.ha van időtök küldjetek egy fényképet Adárol és persze rólatok..Azt tudom,hogy rossz az egyedülét most volt ötéve,hogy elhugyt csöpikém.most zárom a soraimat puszillak sokszor beneteket jocó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *